• DÜSSELDORF - PRISHTINA
    DÜSSELDORF - PRISHTINA
    Fluturimi tjetër:   Di, 14 JUL   14:30 - Çmimi aktual prej € 299.00.-
  • PRISHTINA - DÜSSELDORF
    PRISHTINA - DÜSSELDORF
    Fluturimi tjetër:   Di, 14 JUL   11:10 - Çmimi aktual prej € 49.00.-

Mirë se vini në Kosova Fly

Aty ku fluturimi shndërrohet në kënaqësi! Ne ju garantojmë fluturime të rehatshme me çmimet më të volitshme.


Fluturimet tona të ardhshme


HOTELET e zgjedhura nga Ne

Rezervime hotelesh në të gjithë globin.


20 vite Eksperiencë

Mbi 20 vite lider në udhëtime, përkushtimi në punë ndër vite ka bërë që të jemi të besueshëm dhe të ofrojmë më të mirën për klientët tanë.

Shërbime të plota

Kompania jonë ju ofron shërbime profesionale në rezervimin e hoteleve për pushimet verore, biletave të aeroplanit dhe Rent a Car.

Assistance 24h

Bëni rezervimin tuaj online 24h në dispozion, konsultohuni me agjentët tanë 08:00-21:00.
 


Para Udhëtimit

Para Udhëtimit

U rekomandohet pasagjerëve që, për fluturime me Kosova Fly të paraqiten në aeroport 2 orë përpara fluturimit ...

Vazhdo leximin

Bagazh dore

Bagazh dore

Kufiri i bagazhit të pataksuar për bagazhin e dorëzuar është 20 kg për pasagjer. Edhe fëmijët kanë të drejtë ...

Vazhdo leximin

Shërbimet speciale

Shërbimet speciale

Në aeroport ose në bord - Kosova Fly i mbështet njerëzit me nevoja të veçanta me shumë ...

Vazhdo leximin

Siguria

Siguria

Ligjet e të gjitha vendeve e ndalojnë për shkaqe sigurie marrjen me vete të gjësendeve të mëposhtme ...

Vazhdo leximin