kërko fluturimin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërkoni fluturimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
Login

Agjensioni Kosova-Fly

Mirësevini në web-portalin e kompanise Kosova-Fly Reisebüro, aty ku fluturimi shëndrohet në kënaqësi!

Kosova-Fly Reisebüro qe shume vite në shërbim tuaj. Në shërbim të bashkatdhetarëve që jetojnë dhe punojnë në Gjermani.

Kjo vazhdimësi flet më së miri për qasjen tonë serioze në ofrimin dhe organizimin e fluturimeve drejt vendeve shqipfolese. Por mbi të gjitha është numri i madh i udhëtarëve që me besnikërin e tyre na obligojnë që në të ardhmën në kontinuitet t`u ofrojmë edhe më tepër siguri, më tepër komoditet.

Më nderime dhe respekt
Stafi i kompanise Kosova-Fly Reisebüro

Lajme

18.01.2011

Kosova fly tash e tutje ju ofron të gjitha shërbimet e pasagjereve te saj me metodat ma bashkëkohore në internet.

lexo më tutje

© copy 2018 KOSOVA FLY | www.kosova-fly.de | Kontakt | Impressum |                                                                  booking system made by WEBKOS
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.